RAPOARTE DE BONITATE

Rapoarte de bonitate
Intr-o lume aflata in permanenta miscare si transformare, dominata de globalism, informatia devine o componenta intrinseca a lumii afacerilor. Un om informat este un om puternic si capabil sa faca fata tuturor presiunilor mediului înconjurător.

Controlul riscurilor este cheia succesului în lumea de afaceri modernă şi prima condiţie pentru obţinerea unei poziţii competitive. Principiul "prevenirea este mai eficientă decât tratamentul" se aplică puternic aici.
Pentru o investiţie relativ mică, un raport de bonitate poate salva mii de Euro, care altfel ar fi pierdute prin luarea unei decizii greşite în afaceri.

Una din problemele cele mai acute ale unei firme este calitatea clientilor si partenerilor. Cunoasterea bonitatii acestora previne aparitia fraudelor si debitelor comerciale. Verificarea bonitatii clientilor potentiali inaintea incheierii unui contract si periodic pentru cei existenti asigura oricarei firme o activitate lipsita de incidente comerciale.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele tipuri de rapoarte de credit:

  • Raport normal: 6-7 zile lucratoare
  • Raport expres: 3-4 zile lucratoare
  • Raport super-expres: 1-2 zile lucratoare

In cazul in care necesarul anual previzionat de rapoarte este mare, se poate opta pentru un abonament anual (10, 20, 30, 50, 100 bucati), in cadrul caruia pretul unui raport normal depinde de tipul de abonament. Daca nu se poate aprecia exact numarul de rapoarte, se pot alege tipuri de abonamente diferite, in functie de necesitatile aparute, pana la atingerea volumul necesar.

De asemenea, furnizam si rapoarte de credit despre parteneri din Europa si de pe alte continente.

 

group image

Rapoartele de bonitate, de încredere şi la zi, vă ajută să preveniţi riscurile inutile.